En kväll som den ger hopp

november 4, 2012

Nu har det gått några dagar sedan den stora finalen av Rosa Bandet. Det känns lite tomt. Trots allt jobb och långa dagar, inte minst hemlängtan. Men det är faktiskt en rätt skön känsla att vara på turné. Att skumpa runt på en buss. En rosa. Men var är bussen nu? Var är gänget? Var är microfonen? Var är Peter!? Var är den rosa mössan? Hotellfrukostarna (tror jag åt 29 i rad)? Hotellrummen? Fast det finns inget bättre än min säng. Frukost hemma. Men nog känns det lite tomt. Det största minnet är alla samtalen med alla ni människor. Fantastiskt. Peter och jag uppskattar att vi har “mött” över 500 000 människor. Och så många som har valt att dela sin historia med oss. Helt otroligt. Tack!

Finalen på Cirkus var magisk. Inte bara för att man lyckades slå fjolårets resultat med hela 3 miljoner och totalt samla in 49 miljoner kronor till kampen mot bröstcancer, utan för att det var en kväll för alla som kämpar. Vackert och fint. Men också sorgligt och smärtsamt. En kväll som den på Cirkus ger hopp. Det är otroligt att vi är så många som kämpar i kampen. Stort stort tack till alla er som har hjälpt mig och Peter, alla från KE’S Bussar och Samsung till du som läser, till ni som har sms:at och till alla ni som har lagt en peng i någon bössa. Tusen tusen tack! Från botten av våra hjärtan!

På galan träffade jag Lars som förlorade sin fru Linda för lite mer än ett år sedan. Det var känslosamt och härligt att se honom igen. Vi lärde känna varandra genom programmet “Den Hemlige Miljonären” i Kanal 5.

Tack för att jag har fått vara ambassadör för Rosa Bandet 2012. Det känns otroligt stort och betydelsefullt för mig. Tack!

Missade du Rosa Bandet – galan kan du kika här. Se alla som var där på finest.se och bilder också lånade från Karin Thörnblom, Aftonbladet. Min klänning kommer från bästa “Valerie”.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories