En kunglig affär

maj 4, 2012

Min fredag var rätt lugn. Laddade för en hektisk helg i Karlstad. Gick faktiskt på stan och shoppade lite en sväng. Försöker undvika det då jag har svårt att inte köpa när jag fastnar för något. Blev en del fina grejer. Annars shoppar jag mest när jag är på resande fot. Hade två riktigt bra möten idag också. Bär detta frukt kommer det bli fantastiskt. Jobbar verkligen för ett par stora grejer just nu som jag lovar att berätta mer om så snart jag kan.

På kvällen smög jag in på en bio och såg filmen “A Royal Affair” med svenska Alicia Vikander och herr Mikkelsen. En otroligt vacker men sorglig film som handlar till stor del om det danska kungahuset på 1700-talet. Låter trist men är bra. Se den!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “En kunglig affär

Kerstin / maj 6, 2012

Ska se den, den låter verkligen bra och vilka skådespelare 🙂 ska ta mig i kragen och ta mig till en biosalng, blir troligen Kalmar om jag inte får något kul uppdrag i Stockholm.. Ha en bra dag 🙂 firtsatt roligt att läsa om dig och dina resande fötter 😉

Svara

    Anna Benson / maj 6, 2012

    Tack Kerstin! Ja, se den! Alldeles underbar och vacker! Kram

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories