En helt vanlig onsdag

april 29, 2010

Himlen är klarblå och solen steker fantastiskt skönt. Jag känner verkligen att jag lever, men fattar knappt att jag har det så här bra. Vaknade utvilad men ändå tidigt av solens strålar som tänder upp min lägenhet. Hörde vågorna. Läste mail och kollade datorn en kortis. Tog bilen, den fantastiska svarta Mustangen (cab) som jag haft denna veckan. Körde upp till min golfbana där jag numera är stammis. Spelade 18 hål på 2,5 timme. Slog 5 bollar i vattnet. Fina Nike-bollar. Tur jag har så många. Underbar runda ändock. Cruisade ner mot South Beach igen med bra musik i högtalarna och håret fladdrandes. Gabriels “Imma be…” . La mig vid poolen. Åt en god lunch. Lyx. Tog sedan en Pina Colada, som jag älskar.  Pratade med Aftonbladet. Flera grejer på gång, Kul!  Läste en bok. Åt lite pita och hoummus också. Konstant hungrig. Satt i bubbelpoolen i en evighet. Man ser havet därifrån. Fantastiskt härligt. På väg till middag nu och sen drink och utgång med vänner. Vitas och Mynt ikväll. Hinner jag ska jag möta upp några svenska låtskrivare och musiker som gästspelar i Miami.

En helt vanlig onsdag.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories