En förmiddag på SVT

oktober 18, 2011

Förra veckan i fredags sladdade jag upp till Stockholm för en annan TV-inspelning. Då var det SVT:s program “Duellen” som spelades in. Det är ett frågesportsprogram som är lite som “fillers” mellan olika program. Korta snabba. Vi spelade in fyra program och jag tycker det gick rätt bra. Även om man såklart vill ha ALLA rätt alltid. SVT är soft. Min kära motståndare krossade mig en gång. Det var smärtsamt. Men jag krossade även henne nån gång… Håll utkik! Kan komma när som. I don’t know when.

Jag älskar att sitta i sminket. Har fått göra det i samband med långfilmerna och andra TV-grejer, men är annars inte så bortskämd med det. Me love.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories