En dröm

mars 22, 2014

image

Vi bor på Hotel Chesa Colani i byn Madulain. Fantastiska italienare som driver det här otroliga hotellet. Jag bott på sjukt många hotell under alla år och jag har ofta förmånen att bo på väldigt bra hotell så som femstjärniga, design-, eller boutiquehotell. Och det här hotellet är ta mig tusan bland det absolut bästa jag har bott på! Servicen är outstanding. Interiören otroligt smakfull. Restaurangen är himmelsk med massor fina champagner och mängder av italiensk kaviar (från Calvisius som jag har gjort reportage om tidigare – världens största kaviarproducent). Vill stanna här. Personalen är som en familj och fixar allt. Mitt i natten stod fyra underbara italienare givakt och servade oss till tusen – med så väl gott vin som en träskiva med chark och ostar. Jag dog nästan där.

Och Lisa det här inlägget är för dig med inspirationsbilder från hotellet. Så läckert! Vi snackar Roche Bobois (sofforna), Smeg…och u name it.

Missa för guds skull inte deras hotell eller fyr på Sardinien som heter Faro Capo Spartivento . Jag skrev om den för tidningen Connoisseur i ett reportage om Italien förra året. Där vill jag gifta mig. Hoppas bara hon frågar snart.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories