En dag på Reunion Resort med Stewart Cink

mars 26, 2010

Anna Benson Orlando 0122

I måndags brummade jag upp med den fina härliga bilen till Orlando för att spela golf hela dagen. Ett otroligt trevligt välkomnande gjorde att jag kände mig mer än hemma. Underbara Stewart Cink som är en stor stjärna efter Tiger Woods i USA tog emot mig med öppna armar… Vi fick också turen att spela ihop sedan. Han vann British Open förra året. Reuinon Resort är en unik anläggning med 3 kända bandesigners så som Tom Watson, Arnold Palmer, Jack Nicklaus samt vår golfstjärna Annika Sörenstams ”Annika Academy”. Som sagt ett otroligt läckert ställe att besöka. Vi spelade the Arnold Palmer course. Det gick faktiskt bra. Fick pris på kvällen! Gjorde några birdies för att imponera på gubbarna. Faktum var att det var två tjejer till förutom jag. Ett finsk pro som bodde där och heter Jutta sen var det stjärnreportern Ann Liguori. Hon är på TV flera gånger i veckan här. Vi tog ett glas vin senare på kvällen och pratade länge. Ann bor i the Hamptons på Long Island utanför New York och bjöd in mig till denna jättelika villa. Kul!

Golfdagen handlade väldigt mycket om ett speciellt projekt som några kända finländare har startat. Jag ska skriva om det projektet och förhoppningsvis blir det publicerat i Sverige. Det var väldigt många journalister inbjudna från hela USA men också delar av Europa. Jag hade också äran att få spela med Teemu Tyry från Golf digest i Finland. Trevlig karl!

Efter golfen var det middag och bankett med pompa och ståt. Jag fick både Stewart Cink och Ann Liguori till bordet. Efteråt däckade jag väldigt trött på hotellet. Mitt favorit hotell, Econo Lodge Inn Hotel i Orlando. Där både min vän Samuel och familjen Persson har bott. Härlig känsla när man rullar in på International Drive i Orlando och ser alla dessa attraktioner. Disney World, Sea World, Universal Studios och så inte minst det upp och ner vända huset.

Tisdagen bjöd på ännu mer spännande grejer… Will tell you more!

Anna Benson Orlando 004

Anna Benson Orlando 072

Anna Benson Orlando 039

Anna Benson Orlando 029Anna Benson Orlando 075

Anna Benson Orlando 016

Anna Benson Orlando 009

Anna Benson Orlando 070

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories