En dag i Torsås

mars 17, 2012

Idag har jag hängt i centralorten Torsås som är my old hometown. Eller egentligen är jag ju uppvuxen i en liten liten by utanför Torsås som heter Siggesbo. I Torsås i alla fall gick jag i skolan och där har de bio en gång i veckan. Idag hade äntligen “Nobels Testamente” premiär på Centrumbiografen. Bättre sent än aldrig. Jag älskar ju Liza Marklund och att samtliga hennes böcker nu äntligen har blivit filmatiserade är otroligt kul. Nya Annika Bengtzon som spelas av Malin Crépin var brilliant och Helena Bergström känns som ett minne blott. Duktiga Kajsa Ernst spelar mysiga Berit. I några av framtida filmer kan ni även se mig litegrann.

Min fina lillebror Emil och jag gick och i hela biosalongen, som förvisso inte är så stor, satt det tre andra besökare. Kan inte var helt enkelt att få ihop ekonomin. Sen mötte vi upp lillasyrran i Sporthallen för att kika på kommunens stolthet Slätafly Flyers som spelar innebandy i division 1. Dessvärre fick de stryk, men det var ändå kul att se.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories