En dag bland lejon och tigrar

april 30, 2011

Foto3573.jpg

Idag har jag varit på årets premiär av Kolmården. Bästa Johan Petré bjöd in till stort galej. Sååå mycket folk. Jag och Gabriel har haft en heldag. Otroligt mysigt. Vi var lila dagen till ära. Gabriel är verkligen en fantastisk människa och en av mina bästa vänner. Tack. Jag hade högläsning ur min nya bok på vägen dit. Spännande. Söta Josephine och Victoria (Gabriels brorsbarn) var också med och kikade på giraffer och lejon, inte minst delfinshowen. Bäst var det sistnämnda. Så coolt! Verkligen värt ett besök. Victora övervann sin höjdskräck (?)! Bra! Det vimlade av profiler idag. Snyggast var nog Charlotte Perelli i sin byxdress. Magnus Carlsson var också trevlig. Härlig dag på vift. Nu blir det några författartimmar på Mosebacke.

Trevlig Valborg alla!

Foto3576.jpg

Foto3590.jpg

Foto3593.jpg

Foto3572.jpg

Foto3594.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “En dag bland lejon och tigrar

Feidas Mia / maj 2, 2011

Oh Anna Jag vill också läsa din bok ju:) Jag är så nyfiken så jag kan spricka:)
Kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories