Vinn ett album!

april 13, 2011

Foto3376.jpg

Har lyssnat en del på min gamla vän Håkan Carlman som bor i Viken utanför Helsingborg. Håkan var lärare på min gamla skola, Filbornaskolan. Det är han fortfarande samtidigt som han sjunger för fulla muggar. Riktigt bra måste jag säga och kul att höra honom. Särskilt på hög volym i min bil. Håkan har en bra och skön röst som är behaglig att lyssna på. Vem vill höra?

Jag lottar ut ett album till den första som gissar rätt på vad Håkans senaste album heter. Maila svar på anna@annabenson.se Skriv adress! 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Vinn ett album!

Eva / april 13, 2011

Söt karl – jag vill ha!

Svara

  Anna Benson / april 13, 2011

  Trevlig och bra musiker är han också!

  Svara

Brain Seltzer / april 14, 2011

kan det vara Lycklig man?

Svara

  Anna Benson / april 14, 2011

  Kanske det…:)

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories