Egna råvaror

juni 5, 2014

IMG_5374

Igår kväll var vi bjudna ut till Ekerö till fina Jossan och lille Maximillian. Mannen (den äldre) i huset var iväg i något land och spelade golf. Han är golfproffs. Johanna övningskörde briljant ut och manövrerade “snuskbilen”, som Ebba kallar den, med bravur. Jossan är inte den som gör det enkla. Alltid de där extra detaljerna. Huset var magiskt. Underbara fina detaljer. Villa Villekulla. Helena lite som ditt i Götlaborg. Vi åt otroligt god mat igår igen. Alltså vi är så bortskämda jag och Johanna! Jossan bjöd på spagetti och köttfärsås med egenmald köttfärs. Vi hörs! Och god sallad till med flera grejer från den stora lummiga trädgården. Vilken dröm. Har ni mycket grönsaker i trädgården? Jag drömmer om att ha det någon gång i framtiden. Så läckert och fräscht att plocka sina egna råvaror. När vi flyttar kommer vi att kunna ha en massa träd och plantor på terassen och i vårt atrium. Längtar! Vi åt en gräslök igår som smakade mer än någon annan jag smakat. Mmm… Rulltårta med jordgubbar i på det. Snacka om att vi rullade hem. Kärlek.

IMG_5373IMG_5350IMG_5344IMG_5371IMG_5363 IMG_5369

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Egna råvaror

Frida Persson / juni 5, 2014

Ser supermysigt ut!

Svara

Patrik / juni 7, 2014

Hej,

Jag har sökt runt lite på bloggportalen och såg att du håller på att ta körkort. Jag har utvecklat en körkortsteoriapp till iPhone som heter Ta Körkort (http://goo.gl/lu8kwl).

Den innehåller över 1000 teorifrågor och all teori för att klara det riktiga teoriprovet. Om du vill kan du få appen gratis och testa den. Om du gillar den får du gärna skriva nått litet inlägg om den i din blogg.

Om detta är någonting som är intressant får du gärna mail på info@teoriappar.se

Trevlig dag!
Patrik Jansson

Svara

    Anna Benson / juni 8, 2014

    Patrik, tack snälla. Dock inte jag som tar körkort :). Och teorin redan avklarad. Kram o heja entrepreneurs!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories