Efter regn kommer sol

juli 6, 2010

_DSC2713.jpg

Ikväll myser jag i mitt fantastiska hem på Södermalm. Det känns lite som en borg. Innanför mina murar är det inte överdrivet många som kommer. Jag älskar att vara här. Här kan jag uppskatta saker. Få ro, lugn och må bra. Hit kommer ingen. Det är en väldigt skön känsla. Här laddar jag mitt batteri. Ikväll har jag stängt av min telefon. Snart även min dator. Skön musik spelas. Ljusen är tända. Regnet faller ner. Det känns som om det har varit på gång i flera dagar nu. Regnet. Och så äntligen ikväll efter en underbar varm dag kom det. Jag behöver regnet. Jag älskar det. Behöver kontrasterna. Just kontrasterna är lite som min energi. Utan dem är jag ingenting. Det har varit rätt jobbigt att komma hem till Sverige. Otroligt mycket tankar har cirkulerat. Större omställning än jag hade väntat mig. Men nu börjar jag äntligen landa och leva här och nu. Att uppskatta just det. Hela sommaren ligger framför mig vilket ikväll äntligen känns roligt. Och är det inte så att efter regn kommer sol? Man behöver det där regnet. Jag är glad att det äntligen kom.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories