EA7 eleganta träningskläder 

juni 3, 2022

Giorgio Armani , född 11 juli 1934 i Piacenza, Italien, var en italiensk modedesigner, vars signaturstil var avslappnad men ändå lyxig och elegant. 

År 1975 lanserade Armani med hjälp av sin vän och affärspartner Sergio Galeotti sitt eget märke av kläder för män och kvinnor. Armanis kläder marknadsförs idag under flera olika märken, från de dyraste och exklusivaste till de mer överkomliga: Armani Privé, Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani Collezioni, Armani Exchange och Armani Jeans.

Modejätten Emporio Armani har en sportkollektion som heter EA7, den första linjen lanserades redan 2004. Sjuan är en hyllning till Armanis italienska favoritlag. En av deras spelare var nämligen en god vän till Giorgio Armani och han bar nummer 7 på tröjan. Giorgio Armani är själv en stor sportfantast och därför är det inte förvånande att han valde att starta just den här linjen.

Emporio Armani  har skapat eleganta träningskläder och EA7 kollektionen satsar verkligen helhjärtat på att skapa lyxiga kläder som är både funktionella och stilrena. Kläderna är väldigt bekväma och lätta att bära. När du väljer detta märke kan du lita på att du får högklassig kvalitet.

Träna med stil i EA7s funktionella sportkläder

I den här kollektionen från Emporio Armani fokuseras det på komfort och funktionalitet. Det italienska märket utstrålar klass och lyx, precis som man kan föreställa sig. Med de här plaggen kan du klä dig snyggt och trendsäkert utan att det ser ut som att du ansträngt dig överdrivet mycket.

De här stilrena kläderna är speciellt designade för snabba steg och stora rörelser. Materialet i EA7s träningskläder är därför gjorda med tekniska funktioner som låter huden andas. Det mjuka tyget gör även att de är behagliga att röra sig i. Alltså perfekta att ha på sig på gymmet när du tränar eller stretchar. Dessa passar också väldigt bra att ha när du är ute och joggar eller promenerar.

Du kan kombinera och matcha plaggen precis som du själv önskar. Skapa en personlig träningsoutfit som andas mode och stil. Med exklusiva kläder härifrån går det inte att misslyckas med sin look.

Lyxiga kläder och accessoarer som skapar en stilren street look

Om du gillar Armanis produkter i vanliga fall så kommer du helt klart att uppskatta även denna kollektion. Även om du inte är ett träningsfreak så kan du få användning för dessa sportiga kläder. De är nämligen otroligt sköna att gå runt i hemma under lediga dagar, eller gå ut med på stan. De här kläderna fungerar precis var som helst när du önskar ha en avslappnad stil.

Emporio Armani EA7 har även baddräkter, skärp, kepsar och halsdukar. Så du kan skapa en komplett outfit för alla träningsformer och väder. 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories