DynamitHarry och Sony Walkman

maj 8, 2011

Foto3747.jpg

Idag har vi haft stadsvandring i Salzburg med en guide som har visat oss runt. Vi har faktiskt haft tre guider under hela dagen. Bland annat besökte vi Hellbrun samt ett ölbryggeri. Då blev SpendrupsHenrik glad. Glenn från Göteborg drack mest öl. Han är så störtskön och smyger runt med sin MP3 spelare (som innehåller mest M Uggla) och lyssnar i sina jättehörlurar. Tydligen så har man fortfarande Sony Walkman i Götet. Jag är så tacksam för alla nya härliga människor jag har lärt känna under denna “grabbresa”. Tro mig jag har hört ALLT! En del mindre rumsrena grejer än andra. Kvällen avslutades med “Sound of Music”. Dock var jag så trött att jag hade svårt att uppskatta denna show. Somnar nu som en stock. Jag och Dynamitharry på bilden förresten.

Foto3750.jpg

Foto3763.jpg

Foto3765.jpg

Foto3767.jpg

Foto3758.jpg

Foto3753.jpg

Foto3762.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories