Dream Hotel New York

november 17, 2010

På lördag morgon i New York checkade jag in på ”Dream Hotel” mitt i smeten vid 55th Street/7th Avenue på Manhattan. Krypavstånd till Time Square, 5th Avenue, Central Park – ja allt. Riktigt läckert 5-stjärnigt designhotell med allt man kan tänka sig. Den blå designen är genomgående och mycket snyggt. Hela interiören och inredning var tilltalande, inte minst lobbyn med den gigantiska Buddha statyn. Personalen mycket trevlig med service på topp.

Minibaren med ALLT var nog det som imponerade mest. Sviten jag bodde i var toppen med utsikt över 7th Avenue. Sängen passade mig utmärkt men hade jag varit modellång på 1,80 hade den varit för kort. Märkligt. Det här lär nog vara ett hotell jag kommer försöka bo på så ofta som möjligt när jag är in ”The City”. På taket har de naturligtvis en läcker rooftop med härlig utsikt. Läs mer på http://www.dreamny.com/

På söndag morgon avnjöts äntligen en god frukost på Dream Hotels sköna restaurang ”Serafina”, som annars är en bra italiensk restaurang. Frukost med färska bär och naturellyoghurt, ägg, te, färskpressad juice och toast slank ner väldigt enkelt. Interiören är riktigt cool på ”Serafina” och man förundras lite av de olika motiven på väggarna. 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories