Det kommer att gå bra

april 5, 2014

IMG_20140402_170315

Alltså jag måste jobba mindre. Det är veckans slutsats… Alla resor ställer till det. Trots allt härligt jag får uppleva är det jobbresor där jag är där för att dokumentera och skriva. En hel del research och sedan skrivtid samt resorna gör att allt annat halkar efter. Men snart är huvudet över ytan. Varit flera viktiga möten denna vecka inte minst säljkonferens för mitt förlag där jag för första gången har fått presentera min kommande bok. Samma kittlande nervositet som alltid. Just denna gången är det inte jag som öppnar mig på samma sätt som tidigare – utan det är 20 kvinnor som verkligen delar med sig och flera pratar om saker för första gången i boken så det känns väldigt spännande. Och nervöst. Men det kommer gå bra.

Något som jag inte gjort på länge är att köpa snittblommor. Gjorde det på Hötorget i veckan efter ett möte. Så härligt och sprider glädje hemma. Planterade påskliljor. Så fint. Svischade även förbi Piratförlaget och Alexandra-Therese Keinings bokrelease av boken “14”. Heja duktiga du! Alexandra skrev bland annat manus och regisserade prisbelönta filmen “Kyss mig”.

CYMERA_20140404_114114Skarmavbild 2014-04-04 kl. 13.19.52

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories