Det här känns rätt bra!

november 6, 2012

Vissa kör på, vissa inte. Nu kör i alla fall jag på med Clarion Hotel Stockholm som bland andra har bett mig att hänga upp min konst som precis plockats ner. Här censureras ingenting! Ett stort samarbete är inlett och det känns fantastiskt kul! Clarion Hotel Stockholm känns som ett naturligt och väldigt bra val. Jag tycker verkligen att det är underbart när man vågar. Och när man inte censurerar och förskönar verkligheten. Jag tänker precis så när jag själv målar och också när jag skriver. För att inte krångla till det så “målar” jag inte när jag skriver. Jag skriver bara så som det är. Rakt upp och ner. Samma sak när jag målar. Rakt upp och ner. Inga krusiduller  Det nakna. Sanna. Raka. Under all yta och fasader är vi alla same same but different. Nakna. And I love it.

Ta del av hela min så “provocerande” utställning i april och maj på Clarion Hotel Stockholm. Men redan nu har jag smyghängt några tavlor där… Och vill du läsa mer om de senaste dagarnas stök och utställningen kan du kika i dagens Aftonbladet.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories