Det går okej just nu.

maj 24, 2010

Hoppas er helg har varit underbar. Har hört att det har varit högsommar i Sverige. Flera av mina vänner har tagit sitt första dopp. 16 grader… Brr!!! Jag badar nästan varje dag här. Antingen några dopp i poolen för att svalka mig eller kastar jag mig ut i vågorna på beachen. Det sistnämnda är farsligt roligt. Har dock inte kunnat bada på snart en vecka av en anledning, men snart så.

Denna vecka som kommer har jag fullt med jobb. Blir nästan 8 timmarsdagar ibland…om man räknar in bloggandet. Men så är ju även det ett jobb. Känner mig otroligt priviligerad att kunna pyssla med det jag vill. Och framförallt att kunna välja. Denna vecka har det trillat in förfrågningar på allt möjligt. Allt från eventjobb och översättningar på kinesiska, till konferencierjobb och större konsultuppdrag. Det känns skitkul! Jag tackar som ödmjukast och ska ta mig an flera olika nya spännande uppdrag framöver, samtidigt som jag jobbar vidare med befintliga.

Det här blir min näst sista vecka i detta underbara paradis. Tack för att ni är med mig.

Sprang för 7:e dagen i rad ikväll. Det är som en drog.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Det går okej just nu.

Pe / maj 24, 2010

Underbar bild på dig snygging!!!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories