Det bästa jag vet!

mars 31, 2013


Vilken underbar påskhelg det har varit. Vädret har varit med oss! Jag har kommit ut lite i alla fall även om jag mest häckat framför min dator senaste dagarna då jag har rääätt mycket jobb. Just nu är det ett gäng artiklar. Bokprojekt, ett, två eller nja tre och konstprojekt! Will tell u more.

En av mina absolut bästa saker jag vet är att se balett. Jag fullkomligt älskar det och inget får mig att bli så lugn. Det är så otroligt vackert. Igår var jag på “Giselle”. Har inte sett den förut och jag älskar uppsättningen. Så fint. Se bilderna nedan! Innan föreställningen åt jag blinis på Grand Hotel med kalixlöjrom. Det är också typ det bästa jag vet. Älskar att njuta av livet. Man lever bara en gång.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories