“…desto mer tur har man”

maj 17, 2011

På jobbfronten rullar det på rätt bra just nu. Ja, jag ska absolut inte klaga. Tur? I don’t know. Är det inte som Stenmark säger? “Desto mer man tränar, desto mer tur har man”. Jag tror det.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 Comments on ““…desto mer tur har man”

Brain Seltzer / maj 17, 2011

Inte bara Stenmark. Lance Armstrong är också en som öppet pratat om sambandet mellan insats och resultat. När de andra gick till hotellet efter en etapp stack han iväg på en träningsrunda, antingen på väg eller trainer. Så gick det ju som det gick också.

Det är detta jag menar när jag i superlativ beskriver dina egenskaper. Det finns ingen slump, ingen händelse är random, så länge det inte handlar om roulette eller tärning.

Du arbetar målmedvetet och jag är säker på att du överväger vad varje projekt och jobb ger dig i utbyte. Fördelar och nackdelar. Optimering av arbetet kräver lite mer än att välja det som är roligt och bra betalt.

Du nämnde något om att gräset inte alltid är grönare på andra sidan, vilket kan stämma. Men i min jakt på nytt jobb så handlar det inte om att byta en golfbana mot en annan. Snarare om att byta från lokalt glesbyggdsamatörspel till proffs-touren. Men jag tror jag ska klara det, tålamod är en egenskap som är viktig när man vill uppnå något och det besitter jag i mängder!

En bra dag på dig Anna/Jocke

Svara

  Anna Benson / maj 18, 2011

  Jag tycker att du ska satsa på proffs-touren Jocke. Det finns inget annat. Jag menar vem vill spela i division tre? Egentligen?

  Svara

Brain Seltzer / maj 18, 2011

Division tre? Här snackar vi korpen om vi ska se på organisationsförmågan på jobbet idag. Det hade varit mer strukturerat att jobba med Christer Petersson när han tänder av… Eller med Maud Olofsson när hon får ett psykbryt på norrländska.

Hur gör du när AB-bloggen försvinner? Lägger du upp din blogg på din hemsida? Eller fortsätter aftonbladet med yrkesbloggarna?

Svara

  Anna Benson / maj 18, 2011

  Vilken koll du har. Jag håller i detta nu på att bestämma mig för olika alternativ angående bloggen. Den som lever får se 🙂

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories