Delar med mig lite…

oktober 7, 2011

Det är så kul med positiva kommenterar. Tack snälla för dem. Jag känner mig privilegierad många gånger. Särskilt när jag får så mycket positiv respons som jag får ibland. Efter de flesta föreläsningar jag gör får jag en utvärdering av åhörarna. Blir alldeles varm när jag läser för det mesta. Sitter på ett café på Broadway och läser en utvärdering som jag precis fick skickad till mig. Tack tack tack för så fina kommentarer! Brukar aldrig publicera “sånt”, men gör ett undantag denna gång och delar med mig av några kommentarer. Att föreläsa är verkligen väldigt kul. Just nu jobbar jag febrilt (i huvudet) på en ny bok som håller på att ta form. Jag tänker att den ska heta “Why Not”. Den ska gå hand i hand med mina föreläsningar. Vad tror ni om det?

Och så några av kommentarerna då från min senaste föreläsning:

“Mycket inspirerande och en perfekt avslutning på veckan”

“Hon gav mig väldigt inspiration och hopp. “Why not?!” Att hon har  levt/lever min dröm, bortsett från sporten. Att hon har åstadkommit så pass mycket för sin ålder är helt sanslöst, det känns inte som att det faktiskt är möjligt. Och trots det så brinner det fortfarande en otroligt drivande glöd inom henne att göra ännu mer. Hon är en riktigt bra förebild. Jag kommer aldrig att glömma den här föreläsningen. Så coolt!”

“Föreläsningen var bra. Hon var väldigt positiv och hade mycket energi”

“Hon var väldigt duktig och engagerad”

“Fixa hit en fotbollsspelare”

“Det var mycket intressant och lärorikt. Föreläsningen var rolig att lyssna på. Anna hade bra kontakt med lyssnarna”

“Jag blev väldigt inspirerad till att själv lyckas och göra det jag vill. Nu känns det som om jag kan lyckas”

“Jag tyckte att föreläsningen var otroligt bra och intressant! Anna Benson var en mycket bra föreläsare. ALLT hon berättade var intressant”

“Jag blev verkligen inspirerad av föreläsningen. Hon är en mycket bra föreläsare, och det var hela tiden intressant att sitta och lyssna. Hon hade bra kontakt med alla i klassrummet och gjorde alla engagerade genom att ställa frågor”

You made my day! Tack än en gång. /Anna

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories