Delano, en helt vanlig eftermiddag

mars 14, 2010

Miami Mar 022

Igår eftermiddag var jag och min vän Anna Loeb på Delano med ett gäng trevliga engelsmän. Det bjöd frikostigt på mat och dryck från sin läckra bungalow. Vilken lyx och ja, jag älskar just det. Men smuttade bara på ett glas rosé och höll mig sedan till vatten. Kändes bra efter en morgon i löparskorna och sen i yogasalen. Skulle man hålla på i det tempot som de flesta har som kommer hit, skulle man avlida. Det funkar liksom inte när man bor här. Delano är dock fantastisk. Älskar det stället. En man med saxofon stod för underhållningen. Ljuv musik och härligt sällskap var kul. Madonnakänslan total.

En av killarna hade spelat tennis på ATP-touren tidigare och hade bra koll på våra svenska tennisherrar. Jag älskar att prata sport! Anna läckte något om pingis och helt plötsligt så hade jag två utmanare på kö. No thank you.

Snart måste jag komma igång att skriva för Aftonbladet. Ska bara njuta lite till av solen och ledigheten och träningen. Men snart. Ska bli jäkligt kul.

Och så vann Anna Bergendahl tillslut. Sa ju det! Hon är bäst! Grattis även Kristian och Anna L som körade bakom. Go Sweden in Oslo.

Förresten gick förbi en turistinformation idag med ett specialerbjudande till Everglades och ALLA alligatorer. Nej tack.

Miami Mar 038

Miami Mar 035

Miami Mar 024

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Delano, en helt vanlig eftermiddag

Big You! / mars 14, 2010

Läste jag rätt!!! Yoga??? Vad har hänt?

Du saknades idag, lämnade av Fam Hässelby till Fam Kummelnäs vid Junibacken, sen mötte vi upp “resten” på Scandic Malmen. Puss

Svara

Anna Benson / mars 14, 2010

Japp Yoga men såååå svårt! Jag ska bli förbannat fit igen… JAg hade gärna varit med er idag på Scandic in my hoods. Hade de pannkakor??? Puss!

Svara

linda Cadelin / mars 15, 2010

usch!!!! vilka hemska kort……….jag borde vara där!! Gulletussan du får köra lite starbucks åt mig.Har ju 3 veckors detox:( ser att du oxå e dutti:)/L

Svara

Big You! / mars 15, 2010

Klart det fanns pannkakor OCH våfflor!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories