Del 1 är klart!

oktober 24, 2010

Foto0704.jpg

Det är lördag kväll och jag och Ian har varit ute och åkt inlines i över en timme. Gud vad det är härligt att uppleva Miamis gator på 8 hjul. Häftig känsla. Vi åkte längst ner till south point. Utsikten är magnifik där och man ser hela downtown. Tog sedan en lång dusch och korkade upp en flaska vin. Alltså jag gjorde det. Ian skulle iväg på middag. Har precis skrivit klart del 1 av min bok vilket känns helt fantastiskt. Denna vecka har jag haft superflow. Känner mig stolt och nöjd. Nu sitter jag på balkongen, med tända ljus, hör vågorna, dricker gott vin och njuter av utsikten som dagen till ära bjuder på fullmåne. Jag mår verkligen bra och är otroligt tacksam för allt i livet. Tack.

Har börjat en ny hobby som jag just nu utför. Lovar att berätta om den snart.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories