De överviktiga amerikanerna

november 24, 2010

Jag tror aldrig jag har behandlat ämnet och ska inte fördjupa mig nämnvärt denna gång heller men märkbart är att jag lever i ett land där mat, mat och åter mat i gigantiska portioner konsumeras flitigt. Lägg därtill allt skräp så som godis, snacks och läsk. Överallt är det extremt tillgängligt. Du kan få vad du önskar. Man har till och med chips på automat i shoppingcentern. “Doubbleass” är ett uttryck man hör och framförallt ser. Det innebär att det är lika stort fram som bak. Hörde en liten unge på cirka 5 år som pustade och klagade för sin mamma att hon inte orkade gå. “Men lilla gumman du har ju ätit en stor pizza till frukost och det är bra att röra på sig lite” “Jag är allergiskt mot träning” svarar lilltjejen då, kraftigt överviktig. Jag tycker det är tragiskt och själv representerar jag något helt annat och den här världen känns långt bort, trots att den ändå är så nära. Visst kan även jag frossa ibland men jag har aldrig ätit pizza till frukost. Och absolut inte fem dagar i veckan. Det här landet håller på att äta ihjäl sig. Come on America! Get your ass moving! 

Benson Samsung 008.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories