David Barton Gym – det lyxigaste ever

februari 1, 2010

Det finns en anledning till varför det är strängt förbjudet att fota därinne. Också varför det är så dyrt (säger jag som är van att träna fritt). David Barton är vida känt. www.davidbartongym.com Det mest exklusiva gym jag har varit på. Som en nattklubb med egen DJ, mörk belysning, drinkar och buffé efteråt och supernice belysning. Supersnygga människor. Bara modeller typ. Omklädningsrummen var helt otroliga. De hade allt. Handkräm, hårkräm, tops, tvål, varma handdukar, vanliga handdukar, sminkrum, munvatten/skölj, ångbastu, body lotion. Shit vad svårt det var att beskriva det. För allt det där har ju alla gym tänker ni. NEJ, det här var något helt otroligt extra! Till och med en plastpåse för blöta träningskläder fick man. På David Barton i Miami ska man vara minst 3 timmar. Först träning. Sen ångbastun och låååång tid i omklädningsrummet. Förutom att pilla sig i naveln så njuter man bara av atmosfären. Sen går man till det fina spa som ligger där och fixar naglarna eller tar en behandling. Sen vidare ut till poolen. Sen lunch i hälsorestaurangen. Allt detta framför havet. Höra vågorna samtidigt som du kör yoga. Ok eller?

Och det bästa av allt David Barton ligger i Gansevoorth byggnaden där jag vill bo!!! Jag var där i lördags och spanade in det hela och lyfte skrot som de på de andra gymen säger. Så säger man inte på David Barton. You workout. Träningsvärk? Ja! Grabbarna grus tränar där så det var de som tog med mig. Nice! Thank u!

David Barton är gay och väldigt pedant. Precis som många andra gaymänniskor är hans stil fantastisk. Alla hans gym är olika inredda och med fabulous smak.

Jag kommer garanterat att träna där när jag kommer tillbaks. Det finns även i New York, Seattle och Chicago. Som sagt exklusivare gym får man leta efter. Självklart så har nästan alla en PT (personlig tränare) vid sin sida. Grabbarna grus har naturligtvis det och pungar upp nästan 1000 kr per gång 25 gånger…

När slutade folk betala mig för att träna? Har jag gått i pension?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “David Barton Gym – det lyxigaste ever

Peter / februari 2, 2010

Jösses,,,,,!
Jag som tycker SATS är lyxigt,,,,,,,
:-/

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories