“Dancing on my own”

november 9, 2010

Foto0711.jpg

Jag har börjat med en ny hobby. Kan inte jämföra med något annat. Fantastisk frihetskänsla. Satt på min balkong, drack ett glas vin och blickade ut över havet medan penseldragen for fritt fram… Låter som en klyscha men sant. Så otroligt härligt. Ska måla massor i mitt sommarhus i Småland till sommaren. Perfekt att göra det där med havet som utsikt. Men till dess ska jag träna lite här på balkongen. Det här är mitt första mästerverk. Vad tycks? Döpte den till “Dancing on my own” – som Robyns hit. Om det är ett självpoträtt? Who knows?

Så härligt att vara tillbaks i Miami, trots att det faktiskt har varit kallt idag. Kallaste dagen sedan jag kom för över en månad sedan. Denna vecka är hektisk och hinner jag ska jag även upp till Orlando en snabbis. På fredag kommer en av mina bästa vänner Kajsa. Längtar! Håller på att gå igenom New York. Vilken fantastisk helg. Will show you. Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories