Då har jag lyckats

februari 17, 2013

Idag fick jag den stora äran att föreläsa för Diabetesförbundet på Scandic Alvik. Gud vad jag älskar att föreläsa. Så otroligt härligt när jag får med mig publiken. Är det bara någon som känner sig motiverad och inspirerad när jag går därifrån har jag lyckats med mitt uppdrag. Idag blev jag överröst med fina meddelanden och kommentarer efteråt. Verkligen ett jättetack för dem! Otroligt kul. Det värmer väldigt mycket. Kom nu ihåg – Why not?! Och live your dreams. U only live once. Tack snälla Hanna som bokade mig!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Då har jag lyckats

halloni / februari 17, 2013

ville bara säga att jag hittade din blogg helt random eftersom din macbook pro dök upp på clarion hotels wifi , ha en trevlig afton 😀

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories