Citrongräskyckling till körledaren

mars 11, 2013

I går var Gabriel, som äntligen är hemma efter tre månader i USA, förbi på middag. Johanna och jag visade upp vår nya lägenhet som typ inte har några möbler ännu. Gabriel kom på en underbar lösning med barhäng i köket där middagen intogs. Bättre än på golvet… Jag älskar min fina vän. Ikväll har han premiär för Sveriges största kör – Du kan sjunga gospel  kl 19 i Filadelfiakyrkan på Rörstrandsgatan. Många duktiga och fina människor som sjunger. Har haft förmånen att lära känna några av dem. Vill du också sjunga så gå dit. Citrongräskyckling stod på menyn förresten. Min nya specialité som jag lagar med hjälp av Arla Kökets app.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories