Champagne på Grand Hotel

mars 22, 2011

Att dricka något gott och trevligt mitt på dagen är rätt skönt och lyxigt. Firade min lägenhetsförsäljning med mäklarna igår på Grand Hotel. Rätt kul med Peter (th) som jag har känt större delen av mitt Stockholmsliv och som har slått de ena rekorden efter de andra när det gäller lägenhetsförsäljning. Tror Peter har hjälpt varenda kompis till mig att sälja lägenheter. Stans bästa mäklare! Du når honom på 0709-106632 eller peter.rathje@sight.se. Han är grym!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Champagne på Grand Hotel

Brain Seltzer / mars 22, 2011

I glesbygden där jag bor, där firar man fastighetsaffärer på liknande sätt. Men eftersom medelpriset på en fastighet i skogslänen ligger kring sjuttiofem tusen svenska träpengar så brukar det mest bli kaffe och i regel snabbkaffe så man blir av med säljaren så fort som möjligt!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories