Carter och goa Göteborgare

juli 29, 2014

image

Jag vet – jag älskar värme men då vill jag vara på landet – långt bort från stan. Nu är det galet. Vilken hetta. Det är sån där tryckande värme och imorrn ska det tydligen åska… Rätt segt att jobba men har mycket att göra. Förberedelserna är stora inför höstens alla aktiviteter.

Träffade fröken Carter på Urban Deli en sväng och gick igenom hennes hemsida som jag har byggt. Snart går den live. Träffade sedan de underbara Göteborgarna Jessica och Rune (Rune är lite norrman också) på Mr. French. Vilka fina vänner och härliga människor. Alltid stora smile och glada miner. Älskar sådana människor. Med sig hade de andra goa Göteborgare och jag har sällan skådat sådant skägg. Shit.

Nu Allsång i soffan. Är SÅ trött idag och ska tvinga mig i säng tidigt. Saknar min tjej som är i Italien.

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories