Carl Malmsten på Valdemarsudde

oktober 17, 2013

Carl MalmstCarl Malmsten utställning Valdermarsuddeen utställning Valdermarsudde

Igår var jag och fina Ulrica på vernissagen av Carl Malmsten-utställningen på Valdemarsudde i Prins Eugens gamla bostad. Coolt även om jag faktiskt ibland har svårt att bedöma dessa hantverk. Men nog skulle jag kunna tänka mig några läckra möbler á la Carl Malmsten. Typ Ålandstolen i barnmodell som är så snygg. Inte minst några fåtöljer… De har till och med en egen slöjdverkstad där man fick snida i trä. Tack Ulrica och Bindefeld för en trevlig kväll! Foto: Julia Dansarie.

Jag har förresten på mig min födelsedagspresent från Valerie och co. Den fina kragen som man kan knäppa på vilket plagg som helst. Så läckert!

Anna Benson och Ulrica Bengtsson på Carl Malmsten utställning Valdermarsudde

Carl Malmsten utställning Valdermarsudde

Carl Malmsten utställning Valdermarsudde

Carl Malmsten utställning Valdermarsudde

Carl Malmsten utställning Valdermarsudde

Carl Malmsten utställning Valdermarsudde

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories