Cabriolet och President Obama. The way I love it.

mars 22, 2010

Anna Benson Miami 001

Jag älskar bilar! Har jag sagt det? Hyrde en liten pärla igår som ska ta mig upp till Orlando idag. Älskar cab. Så skönt när vinden griper tag i ens hår. Hög musik. Och så låtsas man att man sjunger bättre än Sarah Dawn Finer. SDF som för övrigt hade premiär på sin första soloturné i helgen. You go girl. Jag är stammis på biluthyrningsfirman och är det något amerikanarna är bra på (framförallt i jämföresle med Frankrike!) så är det service! “Hello miss Benson, what car would you like today?”. Sånt gillar jag. Fick en cab för priset av en liten fiat. Sånt gillar jag också. Michael på Enterprise är grym och tar alltid väl hand om mig.

Idag ska jag spela golf med en massa viktigpetters och stjärnan Stewart Cink, som vann British Open för några år sedan. Jag ska spela på Reunion Resort, en Arnold Palmer bana. Läckert. Annika Academy ligger där också och jag hoppas Sörenstam är där så att jag kan säga hej. Faktum är att det är Nike som har bjudit in mig till eventet och det gör mig extra glad. Håll tummarna för att jag spelar bra och vinner! Ska också bli spännande att ta del av ett hemligt projekt som ska presentera under dagen. På kvällen är det middag och grejer i Orlando.

Och på tal om middag så var jag riktigt sugen på något gott igår kväll och promenerade längs den underbara boardwalken upp till “Eden Rock”, som är ett otroligt läckert hotell visade det sig. Ligger precis vid Fontainebleu som är ett annat lyxhotell. På “Eden Rock” bodde Heidi Klum med sin man Seal för nån vecka sedan. President Obama var där för ett par veckor sedan. Stort jäkla hotell med 600 rum och läckra Penthouses. Maten är också god. Precis vid havet, så man hör vågorna.

The way I love it.

Anna Benson Miami 002

Anna Benson Miami 003

Anna Benson Miami 011

Anna Benson Miami 006

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Cabriolet och President Obama. The way I love it.

Strandtennispartnern / mars 22, 2010

Åker men sin röda sportbil till jobbet i knallrosa höga pumps, I love it! Way to go girl!!! 😉
Du gör det många bara drömmer ett helt liv om… Njut av det gumman, fast det vet jag att du gör, du är duktig på den biten också! Ett föredöme vännen… Sen delar du med dig av din underbara “vardag” med oss andra, det är Grrrrymt sötnos! (“Grrrrrymt” skall uttalas med Annas dialekt och eftertryck)
Kärlek till dig gumman!
Puss S

Svara

Freddies Friend / mars 22, 2010

Bilen får högsta betyg, Maten verkar sådär, Michael går bort direkt med det gubblinnet, Strandpromenaden ser sååå inbjudande ut. Var verkligen härligt att gå där! Du ser ut att må som en prinsessa! Lyssnar på världens bästa Sonja och trycker runt på tangenterna. Mys! Saltön strax ett program alla borde se. Mysfaktorn är hög det hör du va??

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories