Byxmyndig och på gång

november 3, 2011

Igår satt jag med min redaktör Maria i flera timmar. Hon är bra på att bolla en massa saker. Behöver få struktur i min nya bok och en spark i rumpan. Nu är jag verkligen på gång och har en massa att skriva framöver. 30 november ska den vara klar. Jag älskar att skriva böcker även om det här nu blir en helt annan typ av bok än mina andra två. Kommer bli en snygg bok! Men gud vad mycket jobb jag har framöver mig. Borde nog fly Stockholm ett tag för att få skrivarro.

I natt var jag på akuten. Fan det händer aldrig. Fick migrän. Har inte haft det sedan jag blev byxmyndig nästan. Eller jo, men det var väldigt längesen. Blir helt sänkt om jag får det så morfin är det enda om jag inte har “min” spruta vilket jag inte hade någon hemma. Är pigg idag dock. Är jag hög mån tro? Have a nice day!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories