Bye summerhair

augusti 5, 2014

bild 3-15_1

Äntligen var det dags idag att fixa till mitt hår hos världens bästa Hillewi på Salong Novo. Jag blir lite extas faktiskt när någon kan trolla till looken så som hon. Mitt sommarhår hade liksom gjort sitt. Strandraggarlooken i ombre stuk blev liksom lite done. Och dessutom älskar jag ju att vara lite mörkare så nu har jag mörkare och jättekort hår i jämförelse med innan. Det bästa är att färgerna är så ekologiska de kan bli. Inga syror och grejor. Tack bästa Hillewi. För massor energi och glädje idag inte minst nya looken! Hon är fullbokad just nu och drar dessutom på semester snart men efter det har hon lovat att komma med ett erbjudande till er och kanske även en liten present…

Mysigt att vi växte upp i samma hoods och gick i samma skola i Torsås och nu är vi här. Hon världsmästare i frisör-vm och jag jag. Annars är jag RÄTT trött på fuktigfukten. Älskar när regnet faller in och nej jag brukar aldrig klaga när det är för kallt. Tvärtom me love.

Ikväll ska jag nog fixa en god middag. Vad ska ni göra?

Bestämde precis att jag ska gå på Formexmässan nästa vecka. Nordens största inredningsmässa. Tänkte kika julsaker till Smålandsgran.

20140805_141226_1

 

20140805_110230_1

bild 5-9_1

bild 1-22_1By summerhair

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories