Bye bye New York!

oktober 8, 2011

Nu lämnar jag New York för denna gång. Det finns nog ingen annan stad (kanske Bangkok eller Peking) där man får så mycket intryck. New York sover aldrig. Det är aldrig tyst. Vädret har varit fantastiskt mitt dygn här. Träffade min vän Ian Halperin på lunchen idag. Ian är både stor författare med flera bestsellers bakom sig och filmproducent. I våras hade han en ny film igen som sändes i över 40 länder. Denna gång en dokumentärfilm om Charlie Sheen. Just nu filmar han en annan dokumentär om en av världens största sångerskor. Jag får inte säga vem. Ian är cool. Han har alltid solbrillor på sig. Efter vår lunch skulle han till CNN och jobba som expertkommentator i Michael Jackson fallet som pågår nu.

På morgonen åt jag frukost med en annan vän. Andrew Rai som är en framgångsrik musiker numera och som min vän Anna lärde känna på Gotland för många år sedan. Andrew är en riktig New Yorker och kör motorcykel kaxigt runt på Manhattan. Nästa gång ska jag få åka med.

Galet dygn i New York, men otroligt kul. Nu boardar jag mot Stockholm. Har några hektiska veckor till framför mig.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories