Bukt med nacken och Ragnabo runt

juli 6, 2011

Great day! Sprang min Ragnaborunda mitt på dan. Brukar få med mig lillasyrran. Faktum är att hon sprang den ikväll medan jag cyklade bredvid. Dumt med dubbla löppass. Var hos min chiropraktor i Kalmar, Christian Hellström, idag. Han är fantastisk och grym på sitt jobb. Jag är rätt petig med sånt och går inte till vem som helst. Min kropp är jag rädd om. Christian var min eviga trotjänare under hela min karriär och såg till att jag undvek skador. Gick dit idag i förebyggande syfte, men också för att få bukt med min nacke som spökar ibland. Det gör jävligt ont hos Christian och jag skriker högt. Var sen när jag drog dit och glömde ta på mig bh. Inte så kul, men tur att det var just Christian jag skulle träffa. Nu får jag inte springa på några dagar vilket ger befogat ryggläge.

Blir en lugn skön kväll. VM-fotboll nu på TV. Härligt när nationalsången spelas. Det är maffigt. Synd att fröken Seger inte spelar. Få med hennes pondus, inte minst teknik. Grillade ikväll. Not bad. Lär bli en liten promenad innan jag somnar och kanske även ett kvällsdopp. Har redan badat idag. Slängde mig ut i vattnet efter löparrundan. Fucking good here.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments on “Bukt med nacken och Ragnabo runt

Brain Seltzer / juli 7, 2011

Om man söker på livsnjutare på wikipedia så kommer Anna Bensom upp som synonym…
Hoppas du har en väldans bra semester. Vet inte hur vädret är i den delen av Sverige, men har det inte regnat nått kopiöst där du är nyligen?

Grilla lät som en god id\e, saknar min grill… Vad grillar du? Du har ju vattnet precis bredvid huset, kanske lite grillad aborre?

Ha det bäst till nästa inlägg. Kul med bilderna, synd bara att vår uppkoppling är lika snabb som en snigel på heroin..

Din trogne stalker/Jocke

Svara

  Anna Benson / juli 7, 2011

  Bästa Jocke. Ordet livsnjutare är underbart. Otroligt positivt laddat. Grillar kött. Det en lokala köttdisken hade att erbjuda. Är dålig på fisk. Borde bli bättre. Älskar att fiska. Men släpper gärna i fisken igen. Vädret och semester är underbart. Toppen. Solen skiner just nu. Men jag gillar alla väder. Snigel på heroin? Måste vara långsamt. Sköt om dig! Kram!

  Svara

Brain Seltzer / juli 7, 2011

Ja Anna, en snigel på herion är väldigt långsamt. Det är så långsamt att jag kommer inte kunna läsa ditt kommentarssvar förrän i morgon….

Njut av solen och ja, kött är bättre (Eller godare) än kött. Lite som att julmust faktiskt är godare än vin! Efter att ha ätit de lokala råvarorna några veckor nu så saknar jag grillen. Fetaostköttbullar på lammfärs (Per Morbergs recept), en hederlig starkt kryddad filé och lite kallt att skölja ner det med.

Joakim

Svara

  Anna Benson / juli 8, 2011

  Kött är godare än kött? Hmm… Fetaostköttbullar låter mycket gott. Måste jag testa! Hoppas allt är bra! Kram

  Svara

Brain Seltzer / juli 9, 2011

Aj satan, inte alltid det blir rätt med swype! Kött är godare än fisk. Men jag tror du fattade. Fortsätter läsa om din semester och avundas….

Som vanligt, jag!

Svara

  Anna Benson / juli 9, 2011

  Swypar du? Läckert! Det gör inte jag även om Samsungkungen har visat mig denna trevliga funktion. Jag fattade. Fisk är mest urk. Kram!

  Svara

Brain Seltzer / juli 9, 2011

Självklart kör man med swype! Sedan jag bytte till Samsung så har jag inte saknat tangentbordet på Nokian.

Fisk är inte alltid urk, men det kan jag lova dig; all den fisk som serverats på jobbet (Jobbar ju för norrmän) har uteslutande varit urk.. Man blir lika förvånad varje gång. Minns en som älskade kokta torskhuvuden. Kan du tänka dig, ett torskhuvud stort som en handboll och där sitter karln och gräver i kinder och ögonhålor medans ett dött huvud stirrar stelt…

Förresten, märks det att jag har lite att göra på jobbet? Tror min närvaro här är direkt linjär med arbetsbelastningen på jobbet!

Snart tillbaka/J

Svara

  Anna Benson / juli 9, 2011

  Jag gillar Seabass i USA: Mycket gott. Torsk funkar också men inte annars. Torskhuvuden dock. Nä, fy sjutton vad äckligt. Bra att du “hänger” här lite. Me like. Kram

  Svara

Latest comments

Archives

Categories