Brunch på Vurma och tankar

juni 13, 2010

Efter golfen var vi utsvultna och en god brunch intogs på “Vurma”. Jag gillar det stället och beställer alltid en “Pucko” där. Vurma finna lite överallt i stan, denna dag blev det Gästrikegatan i Vasastan. Primadonnan med många namn slöt upp i den vackraste sommarklänningen jag skådat på länge.

Jag är så lycklig som har så otroligt fina människor omkring mig. Tack snälla för att ni finns. Det är så härligt att få träffa er alla. Mitt tempo sen jag kom hem har varit rätt högt och jag har inte varit hemma innanför mina murar många timmar. Jag ska vara det resten av dagen. Det växlar mellan sol och regn just nu. Hoppas det regnar massor snart. Jag ska tappa upp ett bad och skriva lite. Har en del artiklar på gång. Spännande. Och väldigt mysigt. Så härligt att vara hemma. Funderar mycket. Många tankar just nu. Det är dags att landa i Sverige nu.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories