Brunch på Anglais

mars 12, 2012

Igår åt delar av hela mitt underbara kompisgäng brunch på Anglais. Urtrevligt. Jag åt mest pannkakor. Mycket gott. Så härligt att få träffa mina vänner. Jag älskar. Dessvärre blir det inte lika ofta längre. Flera i gänget har barn och andra jobbar massor så det blir väl naturligt att man inte ses lika ofta antar jag. Jag saknar vår tid mycket. Vi åker på en resa varje år och i år går resan till Frankrike. Förstå om hela vårt gäng skulle med! 17 ladies… Vi brukar inte bli alla men nåväl ett stort gäng. Igår på brunchen fick förresten grabbarna vara med på ett hörn också. Och som alltid får man inte med alla på bild.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Brunch på Anglais

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories