Brunch med mina favoritgrabbar!

juni 5, 2010

Anna Benson Stockholm 184.JPG

Älskar Söder. Så härligt att strosa runt på Söders gator. Inte för att jag hittar så bra, men ändå helt okej. Jag och min fantastiska syster mötte uppe Gabbe och Fredrik på brunch vid Skrapan på Götgatan, mitt i solen. Underbart.

Vi cruisade sen vidare i Gabbes cab runt i hela Stockholm. Syrran som börjar få löjligt bra koll på Stockholm fick en guidad tur genom allt. Vi var också med Gabbe på ett möte i Stadshuset och passade på att mingla i både Gyllene Salen och Blå Hallen, där Nobelfesten hålls varje år. Fullt av turister vars guider vi tjuvlyssnade lite på. Varför är man inte turist oftare i sin egen stad?

Anna Benson Stockholm 178.JPG

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories