Bröllopstider…

februari 12, 2010

Sitter och läser “Brud och bröllop” – tidningen från Aftonbladet som är ute just nu.
Blir stolt när jag läser om deras hetaste tips på bröllopslåtar. “Du är allt” med Sonja Aldén står allra högst upp. Några steg ner står “För att du finns” även den med Aldén. You rock baby!

I somras vad jag på tre bröllop. Alla på 4 veckor. Varför är det alltid så? Allt på en och samma gång. De veckorna gick till historien och jag kommer minnas dem resten av livet. Två av mina allra bästa vänner gifte sig samt min underbara syster. Otroligt vackra bröllop alla tre med olika karaktär.

Först ut var min syster i Kristianopel Kyrka inför ett 150-tal gäster. Ett magiskt ögonblick. Både “För att du finns” och “Du är allt” sjöngs detta bröllop av låtmakaren själv faktiskt. Detta är en av de bästa dagarna i mitt liv. Och jag tror alla som var där känner nån form av samma magi som jag. Jag höll mig på tårna hela kvällen och höll mitt ansvar som toastmaster.

Det andra bröllopet var helgen efter på underbara Österlen där en viss fröken Nordenberg blev Mernsten. En otroligt vacker och fin liten pittoresk kyrka på skånska landsorten. “Du är allt” sjöngs även här och senare på kvällen även “För att du finns” av Johanna Stedt och Anderz Wrethov. Jag har nog aldrig dansat så mycket som denna kväll…inte minst med herr Nordenberg.

Sist men inte minst så blev fröken Johansson fru Bengtsson i en fin liten kyrka utanför Landskrona. Det är läckert med alla kyrkor. De skiljer sig alla åt men utstrålar samma värme och kärlek. Jag älskar att kliva in i kyrkan. Detta vackra bröllop avslutades med en hel del svängom i Landskrona. “Du är allt” framfördes även detta bröllop. Så även “Utan dina andetag” (Kent), som jag också läser om i bröllopstidningen från Aftonbladet. Förutom att gifta sig så är de två sistnämnda luriga på pingis och skruvar bort de flesta moståndare och kineser.

Lägg till tre möhippor. Ja, augusti var en hektisk tid. Och faktum är att jag har fått ett “save the date” meddelande till kommande augusti. Kalmar Slott och Lisa & Stefan ska stå vid altaret denna gång. Mycket ska man få vara med om.

Tack snälla för det!

När jag ska gifta mig? Nån?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories