Bring it on

juni 25, 2011

Jag har verkligen tur för det mesta, särskilt när det gäller jobb och det mesta brukar rulla min väg. Denna vecka har det dock varit si så där. Och det blev inte som jag har tänkt mig riktigt. Jag kommer inte fortsätta att filma i Göteborg med omnejd. Nope en vecka fick räcka. Trist, men ibland blir det som sagt inte riktigt som man tänkt sig. Jag har lärt mig massor, men framförallt att jag ska försöka se till att ha bättre förutsättningar nästa gång, och om inte ska jag ödmjukt be om det. Är ändå väldigt tacksam för att jag är en erfarenhet rikare.

Istället blir det nu ett antal andra projekt samt lite semester. Kanske kan vara bra? Men I am not done som programledare, det är ta mig tusan säkert. Bring it on.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Bring it on

big you! / juni 28, 2011

Whatttt? Vad hände?

Svara

Brain Seltzer / juni 30, 2011

Hej Anna…

Ja man undrar ju, hur gick detta till? Förstår att det är många inblandade i ett projekt och att en del har mer att säga till om än andra. Någon som inte var nöjd med resultatet?

Jag är fullkomligt övertygad om att det inte är några problem med kvalitèn. Jag tillbringade många timmar på flyget hit ner till Malaysia med att titta på nittileaks, har du sett det? Mycket tv från början av 90-talet och när Tv4 och Tv3 var ruggigt färska. Satan vad mycket skit det gick på tv då. Jag kan svälja ett glas arsenik på att du inte skulle vara lika dålig programledare som många av de man fick se.

Men som Ulf Lundell sa, en inställd spelning är en spelning också.

Hoppas du har det bra hemma i värmen, det är nog varmare i Sverige än utanför Borneo nu. Tjocka moln, regn och “bara” 28 grader gör ingen glad…

Jocke

Svara

    Anna Benson / juni 30, 2011

    Åh Jocke – välkommen hit! Kul. Ja, hur gick detta till? Flera anledningar. Jag misströstar inte utan har redan andra projekt. Men nog hade jag önskat att utgången v det här hade varit annorlunda. Helt klart. Och du svälj inget glas med arsenik. Farligt! Jag njuter av sol och värme ett par veckor innan jag drar igång igen. Blir ju såklart lite målat också. Eller faktiskt rätt mycket. Hoppas du får det ok i Malaysia. Eller rentav bra. Synd dock då Sverige är så härligt just nu. Kram

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories