Bråda dagar… Nackamys och ångbastugräns!

februari 26, 2010

Stockholm 022

Jag inser att Stockholm är förenat med betydligt högre puls än den i Miami. Att ligga i bikkini vid poolen känns som ett minne blott. Men snart. Det lutar verkligen åt att jag åker om knappt två veckor. Ska bli fantastiskt skönt. Har klart med lägenhet och biljett bokar jag som vanligt någon dag innan. Det har varit en busy vecka och jag har inte hunnit blogga lika frekvent. I onsdags kväll var vi hembjudna till Lisa i hennes nya fina hus i Nacka. Jag och lillasyster, som för övrigt har varit här hela veckan, tog bilen dit. Guuuud vad mysigt. Vilket hus!? God mat och massor tjejsnack. Japp, förutom oss tre var lilla Stella hemma. Samtalsämnerna varierade, men Julia fnittrade mest hela tiden ändå. Vi försökte få ur henne ett och annat men fick mest fnitter till svar. Tack underbara Lisa, som är mästare på att få alla i sin närhet älskade och välkomna. Love u.

Stockholm 021

Efter en skön natt skavfötter med lillsyrran, var jag redo för en låååång dag. Började med några bra möten. Wow längesen jag var igång på det här viset, men denna vecka har varit magisk. Mycket att stå. Och jodå jag kan minsann. Still standing strong 🙂 Clarion Sign är för övrigt ett bra mötesställe.

Gabbes bil blev klar i onsdags. Kul! Tyckte den blev så himla fin och bara tvungen att visa…

Stockholm 010

Trots Haitigalan igår kväll och bra möten var igår ingen bra dag. Gud ni ska veta att det är inte många och väldigt sällan människor får mig på dåligt humör. Så himla tråkigt med människor som bara vräker ur sig sina problem och liksom låter det gå ut över andra. Snälla du skaffa dig ett bättre liv eller något. Det är det värsta jag vet att bli så illa behandlad. Hur kan man? Nu har jag samlat kraft och med rätten på min sida ska jag göra det som jag har rätt till. Japp, bråka inte med mig är ni snälla. Det lönar sig liksom inte. Nä, undvik helst att bråka med någon. Det är ingen mening. Lös eventuella problem istället. Nu!

Och jag undrar fortfarande hur många gånger per dag kan man ångbasta?

Idag skulle jag åkt till Örebro och framförallt hälsat på och myst med pingisligan, men också jobbat lite. Då Lindsay är lite krasslig eller faktiskt väldigt krasslig ställde hon in och så även jag. Nästa vecka däremot blir det mycket pingis med SM i Halmstad. Men näpp nu är det Stockholm som gäller och jag är obokad. Vad!?

Stockholm: vad händer ikväll?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories