Börjar ni längta till julborden?

oktober 23, 2014

Skärmavbild 2014-10-23 kl. 16.47.11

Måste tipsa om ett underbart julbord. Jag längtar! Stephen är grym! Så även julbordet…

En julmiddagsföreställning med rötterna i soulmusiken. Där klassiker blandas med Stephens fantastiska katalog av låtar. Här finns även julsångerna alla älskar, förpackade i en soulkostym som likt julglöggen värmer och skapar den rätta atmosfären.

Kvällen inleds med att dörrarna öppnas kl 18:30, då möjlighet till fördrink eller en glögg finns i baren. Därefter visas gästerna till sina platser och bjuds in till Café Operas klassiska julbord. En bit in i kvällen bjuder Stephen Simmonds och hans band på ett exklusivt framträdande endast för de gäster som avnjuter julbordet. Efter detta är det dags att ta kaffe i Brass Bar under vilket scenen och lokalen riggas om för det firande av julen som sedan tar vid. Under den dryga timme som följer kommer Stephen Simmonds ta med gästerna på en julkantad resa av soul och R&B som får hela Operahuset att gunga. En upplevelse och inramning som inte står att finna någon annanstans i Stockholm.

Pris 995:-/pers (exkl moms) I detta ingår Café Operas klassiska julbord, inklusive kaffe, showavgift och garderob. För bokning och information, kontakta Karolina Österman på RePublik. karolina@re-publik.se ı 08 5000 35 15

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories