Bootcamp i sex veckor!

april 1, 2013

I dag började jag på Xtreme fit i Vasastan. En bootcamp på sex veckor ska göra mig lite mer fit! Stället är fullbokad men har du tur kan de kanske lösa en plats. Vi är ett gäng som har fått möjligheten att träna skiten ur oss. Helt galet! Vi gjorde uppvärmning i 35 minuter idag. 35 minuter! Jag hade mjölksyra både en och sju gånger i benen. Tre dagar i veckan under Romeos ledning. Passar mig perfekt när någon står och skriker på mig. “Benson svanka!”, “Benson upp med rumpan” och så vidare. Vi får se vilket resultat det blir. Fortsättning följer. Anna Sahlin, Denise Lopez, Richard Herrey, Tilde de Paula med flera är några i gänget. Imorrn är det dags igen…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories