Bokmässan 2013…

september 28, 2013

image

Det är full fart här i Göteborg! Jag är mest här och insuper inspiration, tankar och idéer. Jag älskar verkligen att ta del av så mycket intressant. Mitt förlag Bladh by Bladh håller full låda med programpunkter varav jag är några. Övriga i förlaget som är här och pratar är Kajsa Ingemarsson, David Eberhard, Eva Rusz, Janique Svedberg, Tage Åhlander med flera. Är på olika seminarium också. Kul! Fru Strömstedt är toppen som moderator. Men det visste jag redan!

Mest har jag hängt i kockteatern där bland andra Ernst, Myllimäki, Mannerström, Ulrika Davidsson har lagat mat. Blir mycket inspirerad inför min kommande bok.

Och Maria Montazami är nog den enda med egen säkerhetsvakt. Jonas Gardell lockar mest publik. Läckberg tvåa. Ung Cancer är på plats och det pärlas armband för fullt. Heja! Jag har fått ett par coola hörlurar från Vain. Det är ju även ett digitalt torg i år och me like. Nya teknikens under. E-böcker och ljudböcker…

Just det, jag blir ordentligt bortskämd här nere. Blommor och choklad på rummet inte minst bubbel och fruktbricka när jag checkade in. Och fin middag med bästa Michael. Mmmm love it!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories