Bokdjungeln och gentlemän

april 6, 2010

Igår läste jag nästan hela dagen. Så härligt. Älskar att försvinna bort i en bok. Boken var väldigt speciell och ännu ett B-M tips, “Flickan från ovan”. Läs den! Man fick verkligen ett annat perspektiv på tillvaron och att tänka i lite andra banor ibland kan vara bra. Jag ska börja på en ny bok idag skriven av Carmen Bin Ladin. Spännande.

Mår mycket bättre idag och har jobbat med spännande projekt hela morgonen. Har så mycket på gång att jag blir tokig nästan. Måste nästan därför försvinna i en bok ibland för att kunna koppla av. Klart är i alla fall är att jag åker upp till New York på torsdag morgon och ska där intervjua minst två kvinnor som är otroligt olika men minst lika framgångsrika med det som de sysslar med. Will tell u more.

Och så det här med att må bättre då. Om man råkar nämna att man inte mår hundra till några amerikaner kan man räkna med att bli uppvaktad. Jag har nästan aldrig fått så mycket presenter. Först kom det ett bud till dörren med en stor blomma. På eftermiddagen kom där ett nytt bud med en massa godsaker i. Choklad i mängder och en massa annat gott plock… Kul att bli så uppvaktad. Men hallå jag är inte sååå sjuk och dessutom är jag frisk nu :). Undrar just om svenska killar hade gjort detsamma??? Se och lär pojkar!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories