Blommor och bin

oktober 6, 2015

ERO_2176 copy

Fick så fina bilder skickat till mig av Eero -tack! Och bästa Hillewi för att du gjorde mig så fin. Du är bäst! Och passar även på att tacka för alla dessa underbart vackra blommor och presenter som jag fick. Kramar!

20151004_100129-01  ERO_2166 copy

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Blommor och bin

Ewa / oktober 7, 2015

Som vanligt supersnygga bilder Anna, och jag sitter nu här med min Rosa Kokbok nr II och njuter av ditt mästerverk. Du är bäst, det är bara så. Vilket engagemang och vilken insats du gör. Glad att kunna vara delaktig i en insamling som gör så mycket nytta. Denna månaden går i rosa, en av mina älsklingsfärger !!!!!!!!!!!!!!!!

STOR KRAM till Dig !!!!!!!!!!!!

Svara

ISA / oktober 8, 2015

Måste bara säga att du är otroligt vacker här 🙂 strålar!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories