Bland världsmästare och europamästare

juni 25, 2014

IMG_5968

Kul att ni gillar sommarrean! Me like. Måste tillägga till förra bloggposten att under förutsättningar att det finns konst kvar så kör jag till 31:e juli. Så det är först till kvarn som gäller inget annat.

Igår var jag hos Hillewi på Salong Novo. Det är underbar lyx att få gå dit. Någon som tar hand om mitt hår på riktigt. Nu har jag bytt ut schampo och balsam också så nog ska jag få ordning på mitt svall. Jag är ju ingen fena på att fixa och är väl egentligen ingen stylish person. Hur som, fix och trix i benan och sedan en massa ljusa sommarslingor blev jag ett par nyanser finare. Hillewi är ju nybliven världsmästare… Chriss som är europamästare hade fullt fokus på sin kund. Tycker det ser så läckert ut när de håller på att kamma och ha sig. Nu är de dessutom tre på Salong Novo så det är fullt ös. Jag passade på att låna ut en akrylpenna till Hillewi som gick loss på spegeln med hashtaggen #salongnovo. Smart tycker jag!

Just det Chriss hade tydligen gått loss på Hillewi som således var nyklippt dagen till ära. Så snyggt! Och coolt!

IMG_5984
IMG_5981
IMG_5987IMG_5955 IMG_5964 IMG_5952
IMG_5996IMG_6008
IMG_5956

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Bland världsmästare och europamästare

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories