Bland tryffelsalami och EU-parlamentariker

april 10, 2014

Igår var jag i mingeltaget. Först ett härligt möte dock med mina underbara förläggare Annika Bladh för att gå igenom allt vi har på agendan just nu och det är en hel del. SÅ KUL! Såväl planering för Rosa Kokboken och allt runt omkring så som US-lansering och framtida böcker… Väldigt kul! Därefter mötte jag upp Ulrica (som hade en übercool dräkt) för att gå på Vårfesten i Hötorgshallen. Så trevligt! Igår var jag riktigt mingelsugen och att få träffa härliga människor, provsmaka en massa gott då kan inte bli bättre. Tryffelsalamin var galet god så jag köpte med mig såväl den som fänkålsalamin hem. Är helt såld på tryffel just nu. Så gott! Köpte även någon god granatäppeldryck. Så kul med alla alkoholfria alternativ som finns. Det blir det mer och mer i min kyl. Träffade bland många andra Anna Maria Corazza Bildt som strålande som alltid. Så sprudlande härlig! Hon har mycket framför sig nu i valet till Europaparlamentet den 25:e maj. Du ska väl rösta? Just det en snubbe som hette Arne trollade mig till himlen typ. Herregud vad duktig! Tack One37 för en mycket trevlig tillställning!

Bilder lånade av Finest.se och Cawamedia. Kragen från Valerie.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories