Bette Davis och Meryl Streep

januari 19, 2012

Varje onsdag kväll kl 20.00 är det utomhusbio på en gigantisk duk. Och som jag skrev förra veckan är ljudet amazing. Det ljudsystemet vill jag ha hemma! Igår visades en gammal rulle från 50-talet med Bette Davis. Snacka om kult. Läckert och otroligt mysigt att lägga sig på rygg och ta del av dessa gamla filmer. Kollar ni svartvita filmer ibland? De pratar så roligt också. Det är som alltid mycket svenskar i Miami och denna vecka har vi äran att gästas av Jonas och Erik.

Jag har glömt att säga att jag såg “Iron lady” häromdagen, eller “Järnkvinnan” som den kommer att heta i Sverige. Nyligen Golden Globe-belönade Meryl Streep gör en enastående insats i den och spelar Storbritanniens före detta premiärminister Margaret Thatcher. Grym film. You got to see it! Jag skriver lite kort om just Margaret Thatcher i min nya bok “Why not”. Att kolla film är skön fritid.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories