Behöver inte men vill

juni 11, 2013

image

Nu har jag skrivit klart för ett tag. En fjärdedel av boken. Tar på krafterna. Jag är inte på topp och det känns väldigt jobbigt att skriva om cancer just nu. Hatar cancer. Behöver ju inte skriva men vill. Jag tror att det är bra och framförallt tror jag att resultatet bli bra. Av erfarenhet från mina tidigare böcker vet jag att många kommer att bli berörda och känna igen sig. #rosakokboken

Imorrn är en stor dag.

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

6 Comments on “Behöver inte men vill

Clara / juni 11, 2013

Stor kram och en massa rosa hjärtan till dig, sötAnna! <3 <3 <3

Svara

Camilla / juni 11, 2013

Precis läst ut din två böcker C och A. Tack för en fantastisk fin och rörande läsning.
Önskar dig all lycka, kärlek och styrka på din livsvandring. Camilla Dukakis

Svara

    Anna Benson / juni 12, 2013

    Tack Camilla! För såväl lyckoönskningar och för att du läser. Kram!

    Svara

Jenny / juni 12, 2013

Kram till favorit-Anna!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories